Dziękujemy w środku wizyta na naszej stronie. Jesteśmy trio oraz niekiedy kwartetem społem z gościnnie grającym Pawłem.
Tworzymy covery oraz własne interpretacje znanych szlagierów, gramy zupełnie od wielu lat.
na różnych imprezach okolicznościowych. Całościowy repertuar
zespół weselny Warszawa jakim dysponuje całokształt muzyczny pozwala zadowolić nawet najbardziej wybrednego konsumenta. Umiejętności nabyte w wieloletniej pracy estradowej pozwalają na doskonałe dyrygowanie każdej imprezy. Z powodu stosownie dobranemu repertuarowi zaś w zależności od czasu rozwoju sytuacji na parkiecie Wykonujemy nieomalże każdy forma muzyki, dlatego jesteśmy nadzwyczaj elastyczni podczas opraw imprez muzycznych. Gramy dysko, batiuszka, muzykę biesiadną, dyskoteka polo a tradycyjną odmianę jazzu. W doborze repertuaru, podczas gdy jederman właściwy kompleks muzyczny
Nasz gama obejmuje zespoły polskie i zagraniczne tak jak te spośród górnych notowań list przebojów ostatniego tygodnia, ja natomiast te sprzed lat... Mamy nadzieję, iż jej zawartość pozwoli uplastycznić Państwu siła naszego zespołu tudzież tym samym dokonać dobrego wyboru w ciągu poszukiwań profesjonalnej oprawy muzycznej Waszej uroczystości.